Az e-Titán rendszer

Az e-Titán rendszer

A cégünk által fejlesztett és alkalmazott e-Titán online képzéstámogató programrendszer fő funkciója, hogy keretrendszerként biztosítsa az e-learning rendszerű elméleti tanfolyamra beíratott tanuló számára a tananyagok lejátszását, és nyilvántartsa a tanulással töltött időt és az előrehaladást. (Az NKH az e-Titán rendszert, mint a gépjárművezető képzésben alkalmazható keretrendszert akkreditálta.)

 Az e-Titán rendszer szerződött partnereink részére lehetőséget nyújt az e-learninget választó tanulók adatainak az autósiskola által történő rögzítésére, valamint a tanuló számára a megfelelő e-learning elméleti képzés megrendelésére. Tantermi képzésben részt vevő tanulók részére a vizsgafelkészítő alkalmazások megrendelése egyszerűsített adatmegadással is lehetséges. Az e-Titán rendszer ezen felül – igény szerint – lehetőséget  nyújt a teljes képzési folyamat (elmélet és gyakorlat, e-learning és tanterem egyaránt) képzési adminisztrációjának elvégzésére is (ideértve többek között az ügyfélkapus műveletek automatikus végrehajtását, a képzéssel kapcsolatos pénzügyek nyilvántartását, vagy éppen a gyakorlati oktatók havi óra- és vizsgaösszesítőjének összeállítását és beküldését).  Az e-learning tananyagok forgalmazására szerződést kötő autósiskolák mind az e-learning tanfolyamok megrendeléséhez szükséges alapfunkciókat, mind pedig a további, rendelkezésükre bocsátott képzési adminisztrációs funkciókat térítésmentesen használhatják az e-Titán rendszerben.

Az autósiskola által megrendelt e-learning tanfolyam elvégzéséhez a tanuló regisztrációs levelet kap, melynek segítségével a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A teljes körű hatósági képzést megvalósító tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, melyet elektronikus formában megküld a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak, valamint letölthetővé tesz a tanuló és iskolavezetője számára.

Adtakezelési nyilvántartási szám: NAIH-107831/2016.

Letölthető dokumentumok:
e-Titán felhasználói regisztráció
e-Titán autósiskolai kézikönyv
e-Titán ÁSZF
e-Titán Adatvédelmi nyilatkozat