Új e-learning tananyag: Elsősegély – Életmentés

E-learning képzéseink február 1-től új elemmel bővültek! Elkészült az Elsősegélynyújtás – Életmentés című tananyagunk, amely az első vezetői engedély megszerzéséhez kötelező elsősegélynyújtás vizsgára való felkészülést segíti hatékonyan.

Az új tananyagban első alkalommal használunk nagyobb mennyiségben videóbejátszásokat, részben interaktív formában is. A videók használata egyben azt is jelenti, hogy ebben a tananyagban már nemcsak képi úton, hanem hang formájában is adunk át információt. A tanulást nemcsak a videók, hanem több új interakciós, illetve feladatmegoldási forma (sorba rendezések, szétválogatás stb.) is segíti.

A tanulás így még a korábbinál is változatosabbá, szórakoztatóbbá, helyenként játékosabbá válik.

A tananyag megalkotását szakmai tanácsadóként és lektorként dr. Hornyák István főiskolai docens, az oxiológia (sürgősségi orvostan) elismert szakembere, a Magyar Vöröskereszt által szervezett közúti elsősegély vizsgák számonkérési alapját tartalmazó Elsősegély mindenkinek című könyv szerzője kísérte végig.

tanulók számára az Elsősegélynyújtás – Életmentés tananyag AM, A1, A2, A, B és B(B96) kategóriás hatósági képzéseinkkel, illetve oktatóanyagot is tartalmazó hatósági vizsgafelkészítőinkkel kombinálva érhető el.

Az Elsősegély – Életmentés e-learning tananyag bemutató videóját itt tekintheti meg.