Szakoktatói és vizsgabiztosi felvételire felkészítő tananyag

Az E-Educatio Zrt. a magyarországi járművezető-képzésben résztvevők számára készít e-learning tananyagokat, melyeket eduKRESZ márkanév alatt, viszonteladói hálózaton keresztül forgalmaz.

Kifejezetten a leendő szakoktatók és vizsgabiztosok számára állítottuk össze ezt a speciális tananyagcsomagot, mellyel a szakoktatói és vizsgabiztosi számítógépes felvételi vizsgára történő felkészülését kívánjuk segíteni.

Mit tartalmaz a felvételi vizsgára felkészítő tananyagcsomag?

  • A Közlekedési alapismeretek tantárgyak e-learning képzéseit az A, B, BE, C, CE, D kategóriákban.
  • A Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek tantárgyak e-learning képzéseit BE, C, CE kategóriákban.
  • A felvételi vizsgán előforduló kérdéseket tartalmazó vizsgaalkalmazást, mely teljes egészében megfelel a felvételi vizsga feltételeinek (kérdésszám, válaszadási idő és megfelelőségi % tekintetében).

Ezen speciális tananyagcsomaggal kívánjuk segíteni a leendő szakoktatók és vizsgabiztosi sikeres felkészülését a felvételi vizsgához.

A tananyagcsomagok egységára:      35 000 Ft
Hozzáférési idő:                           90 nap / 60 óra

Amennyiben kevésnek bizonyul a felkészülés során a fent említett hozzáférési idő, úgy póthozzáférés vásárlására is lehetőség van az e-Titán rendszeren keresztül.

Póthozzáférés ára: 6 000 Ft (30 nap / 10 óra)

A tananyagcsomagot egy egyszerű regisztrációt követően az e-Titán rendszeren keresztül tudja megvásárolni ehhez kattintson ide.

Információk az e-Titán rendszeren keresztül történő fizetéssel kapcsolatban:

  • Bankkártyás fizetési lehetőség választásával azonnal meg is kezdheti a tanulást.
  • Banki átutalás esetén:
    Az utaláshoz szükséges adatokat (kedvezményezett neve: E-Educatio Zrt., számlaszáma, utalási közlemény) az e-Titán felületén a Pénzügy csempe alatt találja meg. Az utalást követően 2-3 munkanap után érhető el a tananyag.

Fizetéskor kérjük, ügyeljen az adatainak a pontos megadására!

Sikeres felkészülést kíván az

E-Educatio Zrt.