e-Titán prémium szolgáltatáscsomag

Az E-Educatio Zrt. 2019-ben elérhetővé tette szerződött partnerei számára az e-Titán Prémium kibővített szolgáltatáscsomag használatát. A rendszer olyan lehetőségeket biztosít felhasználói számára, mint például a tanulói webes regisztráció, az elektronikus fizetési lehetőség, az elektronikus számlázási rendszer, banki műveletek elvégzése és a fejlett vezetői statisztikák meg-tekintése. A tanulók önállóan tudnak ügyeket intézni, ugyanis a rendszer által lehetséges az online jelentkezés, beiratkozás, szerződéskötés, vagy akár az oktatóválasztás is.
Ezzel egy olyan, teljes körű autósiskolai ügyviteli rendszert kínálunk partnereink számára, amellyel az autósiskola megfelelhet a modern informatikai megoldásokhoz szokott felhasználók igényeinek, illetve maximálisan kihasználhatja az azokban rejlő lehetőségeket, ezzel jelentősen megkönnyítve a mindennapi ügyintézést valamennyi iskolai felhasználó (vezetők, ügyintézők, oktatók) számára. A prémium csomagot használó autósiskolák számára lehetséges az is, hogy a jogosítvány.com autósiskola-kereső portálon megjelenjenek. Ezáltal erős marketing támogatást kapnak, tanulói visszajelzések alapján hiteles besorolást, korszerű, minőségi szolgáltatást és az online ügyintézés teljességét.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy kisfilmet, melyet a már e-Titán prémium csomagot használó iskolák segítségével készült el. Ebben az e-Titán Prémium szolgáltatáscsomagot már alkalmazó iskolavezetők, szakoktatók, illetve tanulók mondják el benyomásaikat, eddigi tapasztalataikat. A kisfilmet az alábbi linken keresztül lehet elérni:

Amennyiben tájékoztatónkkal és kisfilmünkkel felkeltettük az érdeklődését és az autósiskolája is használni szeretné az e-Titán Prémium ügyviteli rendszert, kérjen részletes tájékoztatást az info(kukac)e-educatio.hu címen keresztül.