e-Titán prémium oktatói applikáció

Az E-Educatio Zrt. az e-Titán Prémium kibővített szolgáltatáscsomaghoz csatlakozott autósiskolák szakoktatóinak 2020 júliusára egy régen várt alkalmazását fejlesztette le, amit e-Titán Oktatónak hívnak. Ennek segítségével a tanulók, iskolavezetők, ügyintézők adminisztrációja mellett a szakoktatók munkáját is szeretné leegyszerűsíteni a mindennapokban, legfőképpen az adminisztráció területén. Az oktatók az alkalmazás segítségével okostelefonjaikon kényelmesen áttekinthetik, illetve megtervezhetik tanulóik gyakorlati óráit kilistázva, vagy heti bontásban. Friss információkkal rendelkezik a tanuló pénzügyeiről (befizette-e már a soron következő óráit), de abban is segítséget nyújt, hogy az oktató gyorsan kapcsolatba léphessen tanulójával (hanghívással vagy üzenettel). Az alkalmazás segítségével gyakorlatilag online módon rögzíthetők a vezetési órák, melyek végeztével a program segítséget nyújt a vezetési karton pontos kitöltéséhez is.

Az applikációt már több oktatónak is volt alkalma tesztelni, ezért a felhasználók tapasztalatainak bemutatására készítettünk egy kisfilmet. A videót az alábbi linken keresztül tudod elérni:

Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető, de ténylegesen használni csak az e-Titán Prémiumhoz csatlakozott iskolák oktatói tudják. Andoridos okostelefonokon a Google Play áruházból tölthető le, míg IOS rendszerű készüléken az App Store-ból tölthető le és néhány egyszerű lépést követően már használni is lehet.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.etitan.instructor

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/e-titan-oktato/id1533668967